از مواد شیمیایی که باعث ایجاد سرطان می شوند مثل کلرین و داروهای درمانی و آفت کش ها که بر روی غذاها می نشینند و آب آلوده و خطرات سلامت محیطی جلوگیری و پرهیز کنید. بدن انسان انرژی زیاد و مواد غذایی زیادی را صرف حفاظت خود در برابر مواد خارجی می کند. کاهش قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاص به سیستم مصونیت ما کمک می کند تا با اختلال های دیگر که باعث تباهی بیش ترمی شود بجنگد.

طبیعت و انسان مواد شیمیایی را در هر کجایی درمحیط ما ساخته اند. انواع پلاستیک های ترکیبی باعث افزایش تشکیل رادیکال های آزاد مضر در بدن ما می شود و اثرات بلند مدت هزارها مورد از آنها در هوا و فرآورده های نوشیدنی و زنجیره  غذایی هستند و آلاینده های محیطی بر روی سلامت هر کسی تاثیر می گذارند.

موادی که به مدت چندین دهه ممنوع بوده ، هنوز در زنجیره غذایی وجود دارد و برای سال های آتی نیز همچنان وجود خواهد داشت. وقتی که اثبات می شود ، آنها باعث ایجاد سرطان می شوند و قدغن می شوند مواد جدید دیگری جای آن را می گیرد. سال ها بعد ، بعد از اینکه آسیب های بیش تری اتفاق افتاد دوباره آن قدغن و ممنوع می شود.

ترکیبات در روی محصولات که شما روزانه می خرید فقط مقداری از ترکیبات حقیقی که درفرآیند استفاده شده اند را نشان می دهد. برخی از ترکیبات هستند که در آنها از دهها یا صدها مواد افزوده دیگر استفاده میشود که روی اتیکت فقط یکی از آنها نشان داده شده است. ما از سمومی که در کشاورزی به عنوان قارچ کش ها و علف کش ها و حشره کش ها و آفت کش ها برای میوه ها و سبزیجات استفاده می شوند آگاه نیستیم. یک گزارش جدیدی که توسط EPA کالیفرنیا کمیسیون شده و توسط دانشگاه کالیف انجام شده که محققان برآورد کرده اند که در سال 2004 حدود 200 هزار کارگر کالیفرنیایی دچار امراض کرونیکی می شوند که با قرار گرفتن آنها در برابر مواد شیمیایی صنعتی در سر کارشان ارتباط دارد و 4400 نفر نیز از این امراض شامل سرطان و آمفيزم یا ورم و بیماری پارکینسون فوت می کنند. در گزارش 2007 آنها دریافتند که مواد شیمیایی ترکیبی سطح پائین باعث ایجاد اختلال در رشد طبیعی نوزادان و کودکان می شود.

دربخش کشاورزی نیز بیش از 800 میلیون پوند آفت کش و حشره کش سالانه استفاده می شد. تمام آنها به مدت چندین سال خاک را آلوده میکنند و به رودخانه ها وارد می شوند و در هنگامی که بارندگی می شود وارد حوضچه ها و آبهای زیرزمینی یا سفره های آب زیرزمینی می شود.

ماهی ها و موجودات زنده دریایی دیگر بر اثراین مواد شیمیایی می میرند و خسارات زیادی به کل اکوسیستم وارد می شود. وقتی که اکوسیستم توازن نداشته باشد پس به طریقی مثل انسان مریض میشود  و همه این مواد برای لایه ازن (استراتوسفریک زمین) مضر هستند.

سازمان  بهداشت جهانی نیز مسمومیت آفت کش ها را برای کشاورزان یا کارگران کشاورزی بررسی کرده که مشکلات عمده ای در کشورهای تحت توسعه یا توسعه نیافته وجود دارد و برآورد کرده که آفت کش ها باعث مسمومیت 500 هزار انسان در هر سال می شوند که 5هزار مورد آن منجر به مرگ می شود.سرطان دومین کشنده بزرگ در بین آمریکایی ها است . EPA برآورد می کند که 300 هزار نفر در آمریکا تحت تاثیر آن قرار می گیرند و دچار سرطان  شده اند.

سم ها که برای کشتن یا کنترل حشرات و علف های مضر و یا آفت های  دیگر طراحی شده اند وجود دارند که آفت کش های معمولی می توانند بر روی سیستم اعصاب و سیستم تنفسی و کلیه ها و کبد و قلب تاثیر بگذارند. آنها باعث آسیب چشم ، خارش پوست ، سرطان ، باعث نازایی ، باعث کودکان ناقص و مرگ و میر می شود. پیامد هر نوع جدید این مواد درمحیط ممکن است که به طور کامل برای دهه بعدی آشکار نشود. مواد شیمیایی که قدغن شده اند هنوز وجود دارند و برای سال های آتی نیز وجود خواهند داشت و مواد که قد غن شده اند هنوز در کشورهای دیگر استفاده میشوند و دوباره به ما انتقال داده می شوند. سوالی که ممکن است پرسیده شود این است که چرا باید ادامه این مواد شیمیایی و استفاده آن ها هنوز ادامه داشته باشد و چرا باید این کار اجازه داده شود.

آنها برای سیستم مصونیت مضر هستند و تمام زندگی روی زمین را تهدید می کنند. بیش از 800 مواد شیمیایی وجود دارد که استفاده می شود. مواد ترکیبی که درتولید گوشت به عنوان آنتی بیوتیک و هورمون و مسکن و آفت کش استفاده می شود حدود 2 هزار و هفتصد نوع متفاوت دارند و اختلالات دیگر به زودی از طریق بیوتکنولوژی به وجود می آیند که محصولاتی هستند که از لحاظ ژنتیکی تغییر پیدا می کرده اند. غذایی که درآن تغییر ژنتیکی داده می شود می تواند حاوی ژن هایی از باکتری و ماهی و حشرات و خوک ها و ویروس ها باشد.

بیومهندسی باعث تغییر ژن ها یی از بذرها و دانه ها می شود و بنابراین آنها می توانند در برابر مقدار بالاتری از علف کش ها یا گیاه کش ها مقاومت کنند و خیلی کند تر می رسد. دانه ها و بذرهایی که از لحاظ ژنتیکی تغییر پیدا کرده اند فقط یکبار رشد می کنند و توانایی باروری  را ندارند.

 ارزشهای غذایی دائما درحال کاهش هستند و مواد معدنی در خاک نیز درحال کاهش است . برخی احساس می کنند که تغییر ژن گیاهان باعث تغییر محیط می شود و همچنین محتوای مواد معدنی و ویتامین را تغییر و کاهش می دهد و آنزیم های مورد نیاز برای گوارش مناسب را نیز تغییر می دهند.

صنایعی که این مواد را که قابل خوردن نیست را تولید می کنند از محصولات خود بعنوان محصول ایمن دفاع می کنند و بر روی نسل جوان تر  ، چیزی که آنها فکر میکنند برای آنها مفید است تاثیر می گذارند ، برخی از مقامات رسمی دولتی تصمیم گرفته اند و می گویند که ما نیازی نداریم که بدانیم آیا آنها از لحاظ ژنتیکی تغییر داده شده اند یا خیر . لیبل گذاری یا عنوان گذاری آنها یک نیازمندی شده و نیاز به لیبل گذاری یا عنوان گذاری باعث نگرانی صنعت شده است. برخی از دامداران بیان کرده اند که میزان تولد در دام به وسیله تغذیه دانه ها و موادی که از لحاظ ژنتیکی تغییر یافته اند حدود 4/1 در صد میزان تولد در دام را کاهش داده است.

برخی دانشمندان به ما در خصوص تهدیدهای پتانسیل هشدار می دهند ولی هنوز آن یک موضوع جدی نشده و ما هنوز اثر بلند مدت را درآن می بینیم که علت فراموش می شود و چیز دیگری سرزنش می شود. همه چیزهایی که در طبیعت هستند دلایلی را دارند که بنا به علتهایی به وجود آمده اند و خالق ما برای یک هدف آن را به آن شکل ساخته و درست کرده است. وقتی که ما اختلالی را در چرخه طبیعی زندگی ایجاد می کنیم یک اثری از عملکرد و اقدام ما وجود خواهد داشت. ژنتیک ها و مواد ترکیبی میتوانند بر روی توازن طبیعت ضرر بگذارند و برای هر کس مضر هستند.

  هزاران غذا در محیط و خطرات سلامتی:

آنتی بیوتیک ما باعث کاهش فلورای مناست درمجرای گوارشی می شوند . تحقیقات نشان می دهند که برخی باکتری ها در برابرآنتی بیوتیک ها مقاومت پیدا می کنند و وقتی که خارج از میزان و توازن شوند پس ارگانیسم های نامطلوب جای آنرا می گیرند و در همه جا شیوع پیدا میکنند.

اکثر گوشت ها و طیور که ما مصرف می کنیم از گوشت دام ها و طیوری هستند که به آنها جهت نگهداری شان آنتی بیوتیک داده شده است .  به نظر می رسد که سلامتی آنها بدتر شده است.

روغن کاتولا که نام دیگر آن کانادیان است و روغن لیر و یا ریسید که در سوخت ، صابون و درلاستیک های ترکیبی استفاده می شوند و به عنوان یک روشن کننده صفحات رنگی ماف هستند و در مجله ها استفاده می شوند و مواد نرم کننده یا روغن نفوذ کننده همچنان مورد استفاده قرار می گیرند. با این حال استفاده اصلی آنها در هزاران غذایی است که تحت فرآیند قرار گرفته و در سس سالادها است و این به خاطر هزینه پائین آن است . اسید اوریک که در روغن کاتولا وجود دارد برای انسان و برای دام در مقادیر زیاد سمی است . بدن ما ممکن است بتواند که در مقادیر کم آن را متابولیسم کند ولی آیا خطر ایجاد مشکلات در آینده ارزش آن را دارد ؟

ریپسید یک عضوی از خانواده خردل است ولی در بین گیاهان از همه سمی تراست . در طول جنگ جهانی اول ازآن برای ایجاد گاز خردل استفاده می شد و بعدا قدغن شد . زیرا که باعث ایجاد تاول ها در شش و پوست می شد . روغن ریپسید نیز در غذای دام بين سال 1989 تا 1991 در اروپا استفاده می شد و به خاطر امراض مربوطه دراکثر حیوانات قدغن شد.

روغن کاتولا گلیکوسیدهای بالا دارد که باعث جلوگیری از عملکرد آنزيم ها می شود.اکثر مردم ممکن است که اثرات آنرا به مدت چندین سال احساس نکنند ولی وقتی که مجرای گوارشی تمیز است ، شما می توانید واکنش هایی را کمی بعد از مصرف آن تجربه کنید.

در زمان گذشته وقتی که ریپسید استفاده می شد ، آن به شکل تصفیه نشده بود و علائم نیز تجربه نمی شدند. برخی محققان احساس کردند که اسید های چربی زنجیره ای بلند در روغن کاتولا باعث ایجاد سطوح بالای کلسترول می شود و پوشش چربی یا غلاف عصب را از بین می برد که باعث وضعیت کشنده نادر می شود که به آن آدرتولوکودیستزوفی یا ADL گفته می شود.

کلرین یا کلر همه میکروارگانیسم ها را نمی کشد و یا مواد شیمیایی دیگر را اکسید نمی کند استفاده آنها همچنان ادامه دارد و مشخص شده که تمام واکنش با مواد ارگانیک که ترکیبات سرطان را از کلروفرم  دارند و دیبروموکلرومتان و تری ها لومتان ها  هنوز تولید می شوند و از سال 1960 مشخص شده که کلر برای افراد سالم مضر است.

برخی از اثرات سلامتی کلر در آب شامل واکنش های حساسیت، سردرد، افزایش میزان کلون مثانه ، سرطان روده ، همچنین شامل افزایش خطر امراض قلبی ،التهاب چشم ، غشای میکوز ، واکنش های نروتوکسی ، موی خشک شکننده ، از بین رفتن روغن طبیعی پوست و باعث می شود که پوست خشک شود و خارش داشته باشد و توازن فلورای روده ای را بر هم می زند و رنگ مو را از بین می برد.

دی اکسید کلرید توسط FDA به عنوان یک مواد ناپایدار و فرار تائید شده که برخی خطرات کلرین را دارد . مواد شیمیایی که در زندگی های روزانه ما در فرآیندهای مواد غذایی و آشامیدنی ها استفاده می شوند . این مواد وارد چشمه ها و حوضچه ها و فرآورده های آب آشامیدنی ما می شوند و این باعث می شود که اکوسیستم ما و لایه  ازن ما از بین برود.

هزاران نوع  تركيباتي كه در زنجيره غذايي مورد استفاده قرار مي گيرند خواص و ويژگي سرطان زايي دارند. نتيجه نهايي به ما انتقال پيدا مي كند .مزيت اوزن نسبت به كلرين(كلر) اينست كه آن اسپكتروم يا طيف وسيعتري از ميكروارگانيسم ها را مي كشد . آلودگي غذايي در كل سيستم به چرخه  درمي آيد كه غذا هاي آبكي به شكل آماده توسط دلالان عرضه مي شود . و رستوران ها نيز آخرين مكان براي بسياري از مردم هستند و مردم نيز انتظار دارند كه  در آنجا غذاي سالم و ايمن بخورند . تا به حال چند بار به خاطرخوردن در رستوران محل خود مريض شده ايد؟ منابع پتانسيل زيادي وجود دارد كه مي توانند ميكرواورگانيسم ها را پناه دهند و آنها را پنهان مي كنند و تكثير مي كنند . در محيط هاي گرم و مرطوب باكتري مضر مي تواند سطح آسيب و يا سطوح خطرناك را خيلي سريع تكثير كند . همه  انواع  آنها  داراي تعداد و انواع خاصي  آلودگي  هستند روغن هاي هيدروژن دار نه تنها با نارحتي ها يا امراض قلبي در ارتباط هستند بلكه خطرات سلامتي مربوط  به سرطان  و ديابت را بالاتر مي برند و سيستم مصونيت ما را كاهش مي دهند و فساد بافت را سرعت مي بخشد. در طول فرايند هيدروزن دار نمودن به روغن تحت فشار با گاز هيدروژن  در دماي بالا با وجود كاتاليزور فلز كه معمولا نيكل   Raneysاست واكنش پيدا مي كند كه حقيقتا پنجاه  درصد نيكل و پنجاه  درصد آلومينيوم است . استفاده از آلومينيوم بسيار نگران كننده است زيرا  موجب آلزايمر و پوكي استخوان مي شود .

نتيجه  هيدروژني  اينست  كه  انحراف  مولكول  سمي از اسيدهاي چربي  صورت مي گيرد كه آنها را به TFAهاي مضر تبديل مي كند.تحقيقات نشان مي دهد كه اسيدهاي چربي انحراف يافته باعث افزايش كلسترول بد مي شود و سطوح كلسترول خون را پايين مي آورد. خطرات بلند مدت استفاده از اين روغن هاي بد بسيار بيشتر از منفعت آنها است. تشعشات بر روي غذا و اثرات آن موجب ايحاد مواد شيميايي جديد فاسد كننده غذا مي شود كه محصولات راديوليتيك ناميده مي شود در گوشت تحت اشعه قرار گرفته ، محصول جانبي اصلي آن ، همان بنزن است در ششمين گزارش سالانه سرطان زايي سال 1991 بيان شده كه اشعه و بنزن سرطان زا هستند . پرتو يا اشعه باعث از بين رفتن اكثر مواد غذايي ضروري مي شود و ممكن است كه مزه و شكل ظاهري برخي محصولات را تغيير دهد. هيج تحقيقاتي انجام نشده تا نشان دهد كه اثرات بلند مدت اشعه بر روي غذا چه خواهد بود . و بنابراين جاي تعجب است كه چرا بدون اين داده ها اين موضوع تاييد شده است .براي مصرف كنندگان و كارگران اوزن ايمن تر از اشعه  و تابش است و در كنترل پاتوژن ها نيز موثرتر و كار آمد تر است . زيرا كه بر سلول هاي غذا تاثيري  نمي گذارد و يا مواد شيميايي آنرا تغيير نمي دهد و هميشه به اكسيژن عنصر اصلي آن بر مي گرد. منو سديم گلوتامات(MSG) فقط  در صنايع غذايي چين استفاده نشده بلكه توسط اكثر عمل آورنده هاي غذا استفاده مي شود تا محصولاتي كه آنها توليد مي كنند را نگه دارد .

منو سديم گلوتامات در غذا به شكل طعم طبيعي و يا ادويه پنهان مي شود . شركت ها آنرا دوست دارند زيرا طعم هاي بد را از بين مي برد و تلخي ، شوري و مزه قوطي غذا ي كنسرو شده را از بين مي برد .

طبق گزارشات لابراتور هاي تحقيقاتي پاسيفيس ، در تحقيقات پزشكي ارتباط منو سديم گلوتامات با بسياري از عوارض نامطلوب بر روي سلامتي و امراضي مثل آلزايمر و پاركينسون اثبات و نشان داده شده است.ماده ديگري كه در منو سديم گلوتامات يافت مي شود همان اسيد گلو تاميك است كه  بر روي سيستم اعصاب تاثير مي گذارد و باعث افسردگي مي شود .

تري كلريد نيتروژن نيز Agene ناميده مي شود و براي سفيد كردن آرد استفاده ميشود كه باعث از بين رفتن هماهنگي عضله اي ، غش  و لرزش مي شود حشره كش ها  حاوي بيش از     70تركيب  فعال هستند كه موجب سرطان  مي شوند .

اورگانو فسفات  و رده هاي كاربامات  حشره كش ها ، تقريبا براي همه انواع موجودات سمي هستند. فقط به اين خاطر  كه آنها در مغا زه ها فروخته مي شوند  به اين معني نيست كه آنها ايمن هستند . اكثر ما مقادير مشخصي از 3تا 5 حشره كش  يا افت كش را روزانه مصرف مي كنيم . سطوح مجاز  در آب آشاميدني  به بيش از استاندارد ي مي رسد كه تا ضريب هاي 10 تا بيشتر در غذا  مجاز هستند و بكار مي روند . اين اطلاعات از مديريت و كنترل آفت ها در اتحاديه مصرف كنندگان توسط دكتر پالز بن بروك سال 1996 گرفته شده است.

تجويز داروها و خطرات شديد آنها بر روي سلامتي و تندرستي :

داروها ، خطرات و ريسك هاي سلامتي و تندرستي روزانه  هستند كه شمي و مواد خارجي در بدن ما هستند كه  فقط تسكين موقتي را براي ما بوجود مي آورند و البته رنجش و خطر بيشتر ايجاد مي كنند .

آنها با مسير هاي بيوشيمي و متابوليسم تداخل پيدا مي كنند . برخي باعث بهبودي مي شوند و به طور موقتي ، علايم را تسكين مي دهند ولي ناراحتي  بيشتري را در داخل بدن هاي ما بوجود مي آورند . برخي باعث ار بين رفتن مواد معدني و ويتامين ث مي شوند و باعث ايجاد مشكلات و اختلالات روده اي مي شوند.

داروهاي كاهش فشار خون باعث افزايش خطر امراض قلبي مي شوند و داروهاي ديگر باعث  گيجي ،منگي ،التهاب پانكراس ،ناراحتي كبد و از بين رفتن حافظه مي شوند .اثرات و عوارض بد آنها هرگز پايان ندارد زيرا كه موارد جديدي توليد و عرضه مي شوند.

خطرات ديگر داروها  زماني بوجود مي آيند كه شما آنها را با نوشيدني ها و يا غذا ها و يا ويتامين هاي خاصي تركيب و بعد آن را مصرف مي كنيد. اثرات ويا واكنش  آنها از اثر ناچيز تا كشنده است و يا مواردي مثل پرهيز از دارو و نخوردن آن و يا يافتن اطلاعات بيشتر به شكل گزينه هاي ديگر وجود دارند. پزشك شما بايد در خصوص هر گونه واكنش ممكن شما را از آن مطلع كند و هشدار دهد. اطلاعات درست باعث نجات جان شما مي شود و در غير اين صورت مصرف دارو باعث گرفتن جان شما مي شود . اگر اطلاعات درست كسب كنيد قرباني نمي شويد.

آسپرين نوع غير استروييدي مثل كديين يا مسكن هاي درد بوسيله حمله به اندام هاي انتخاب شده عمل مي كنند كه توجه مغز و سيستم مصونيت را از منبع درد تغيير مي دهند و منحرف مي كنند . برخي واكنش هاي ممكن آسپرين شامل واكنش هاي آلرژي ، تصلب شرايين ، خون ريزي ، التهاب روده يا معده ، حالت تهوع  و وزوزگوش  است.

مسكن هاي قوي تر به مغز و ستون فقرات حمله مي كنند كه عملكرد هاي نگه دارنده و حمايتي شما را از بين مي برند مغز تماس خود را با بقيه قسمت ها از دست مي دهد . درد و منبع مشكل هنوز وجود دارند ولي فقط ناديده گرفته مي شوند و مسكن هاي درد باعث يبوست مي شوند . وقتي ما پيرتر باشيم واكنش هاي بيشتري را از آنها تجربه خواهيم كرد . داروهاي سطوح بالاتري از واكنش ها را در افراد مسن و پير ايجاد مي كنند زيرا كه كبد و كليه آنها در حذف و پاك كردن آنها از خون كندتر عمل مي كنند و كارايي كمي را دارند. افرادي كه بالاي 65 سال هستند سه برابر بيشتر از افراد جوان در معرض عوارض جانبي داروها هستند.

مواد تركيبي نيز پيامدهاي دارند كه باعث مي شود يك مشكل پس از ديگري بوجود آيد . برخي از آنها براي خنثي كردن و از بين بردن مشكلي كه ديگري ايجاد كرده تجويز مي شوند . با اين حال پزشكان و داروسازان  وقتي مريض ، مريض تر شود ، ثروتمند تر مي شوند. مصرف داروها  با تركيبات اشتباه كشنده تر است . حداقل 140000 نفر سالانه  در آمريكا بر اثر تجويز آنها مي ميرند . بسيار تصور مي كنند كه  اين بر آورد كمتر از مقدار و ميزان حقيقي  صورت گرفته. هر سال دو ميليون نفر به خطر عوارض جانبي داروهاي تجويز شده اي كه آنها مصرف كرده اند در بيمارستان بستري مي شوند . مرض بيماري لاتروژنيك يك نامي براي شرايطي است كه توسط پزشك ايجاد مي شود و نتايج درمان است . وقتي بيش از 200000 نفر سالانه بر اثر داروهاي تجويز شده فوت مي كنند اين سوال پرسيده مي شود كه چرا از استاندارهاي يكسان براي تحقيقات علمي در شركت هاي دارويي استفاده نمي شود . وقتي شما به آمارهاي مربوط خطاهاي دارويي و پزشكي نگاه كنيد و توجه كنيد و اگر به واكنش هاي نامطلوب دارويي و اشتباهات ديگر توجه كنيد متعجب خواهيد شد . در يك مقالهايي كه مرگ بر اثر دارو ناميده مي شود  و نويسنده آن دكتر گري نول و ديگر پزشكان است  برآورد سالانه مرگ و مير در حوزه پزشكي به خاطر عوارض و واكنش هاي نامطلوب مثل زخم بستر و عفو نت ها و تغذيه بد و خطاهايي دارويي و پزشكي  و بيماران سرپايي و شيوه هاي مربوط به جراحي و يا شيوه هاي غير ضروري ديگر درمقياس 100000تا 800000 است . كه اين شواهدي را فراهم مي سازد و نشان مي دهد كه اساس پزشكي ضررش بيشتر از منفعتش است . به ما هميشه گفته مي شود كه شركت هاي سازنده از اين خطرات سلامتي و تندرستي ، استفاده و منافع زيادي مي برند و ما هميشه در روزنامه ها مي خوانيم كه FDA در حال مبارزه با داروهايي است كه مضر و كشنده هستند. اگر FDA همه انواع جديد را تست مي كرد ممكن بود اين داروها براي مصرف عمومي ايمن تر باشد.

در مقاله جديدي در روزنامه بيان شده كه كشمكش و تضاد هاي بررسي در داروي رزولين بيشتر شده و آن به خاطر تست آن براي پيشگيري از ديابتNIH است كه تحقيقي انجام شد كه3 ثبت مجزا از استفاده داروي رزولين در ديابتي ها  منجر به آسيب كبد شده و در مقاله ديگري در تحقيقات درمان جديد قلب در 2 سال گذشته اين موضوع مطرح شد كه فقط 6 ماه طول كشيد.

       منبع:  www.appliedozone.net/risk