جلسه آموزشی آنفلوآنزا

فوری         قابل توجه همکاران بهداشت حرفه ای         فوری

با توجه به گسترش و شیوع سریع بیماری ویروسی آنفلوآنزای پرندگان و بالتبع آنفلوآنزای انسانی،تلفات ایجاد شده در اثر این بیماری قابل توجه می باشد.لذا تمامی همکاران بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع در روز سه شنبه 96/11/03 جهت دریافت آموزشهای لازم و انتقال آن به کارگران صنایع،در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی حضور بهم رسانند. حضور در این جلسه الزامی می باشد.

فایل آموزشی آنفلوآنزا

فراخوان جذب نیروی بهداشت حرفه ای در سازمان زندانهای استان مرکزی

اطلاعیه فراخوان جذب نیروی بهداشت حرفه ای

 

به اطلاع می رساند که پیرو برگزاری کمیته مشترک استانی ایمنی و بهداشت حرفه ای زندانیان استان مرکزی در مورخ 96/10/25، بنیاد تعاون زندان های استان مرکزی در نظر دارد یک نفر کارشناس بهداشت حرفه ای (مرد) را بصورت تمام وقت پس از طی مراحل اداری جذب نماید . از علاقه مندان تقاضا می گردد حداکثر تا تاریخ 96/11/07 به منظور ثبت نام به واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت ساوه (مهندس اسداللهی) مراجعه نمایند.

لازم به توضیح است که :

-        امکان استخدام قطعی پس از طی مرحله آزمایشی و در صورت رضایت از عملکرد فرد وجود دارد.

-        محل استقرار کارشناس احتمالا" شهر اراک خواهد بود.

-        حوزه فعالیت کارشناس در زمینه ایمنی و بهداشت حرفه ای در سطح زندانهای استان مرکزی(اراک، ساوه و ...) می باشد.

-        دارا بودن حداقل 2 سال سابقه کار در زمینه بهداشت حرفه ای الزامی است.

ارسال مشخصات پسماندهای صنایع

بسیج ملی تغذیه با شعار  " چاقی یا سلامتی! انتخاب با شماست"

 

شعار بسیج ملی تغذیه سال 1396

چاقی یا سلامتی ، انتخاب با شماست

اسامی روزهای هفته:

15 دی :کنترل وزن با تغذیه سالم و افزایش تحرک بدنی

16دی :آگاه سازی جامعه در پیشگیری و کنترل چاقی ( با تاکید بر آموزش bmi )

17 دی :نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل  چاقی در دانش آموزان

18 دی :نقش همیاران تغذیه در اصلاح الگوی غذایی دانش آموزان

19 دی :مقابله با چاقی وآگاه سازی کارمندان

20دی :جایگاه پایگاه  تغذیه سالم در مدارس در پیشگیری از چاقی

21دی :نقش والدین در پیشگیری و کنترل در چاقی کودکان

22دی:نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل چاقی در دانشجویان

23دی:نقش همکاری سازمانها درپیشگیری وکنترل اضافه وزن و چاقی

24دی :رسانه و ترویج الگوی غذایی سالم

25دی رسانه وآگاه سازی جامعه  از عوارض چاقی

26دی:نقش صنایع غذایی  در تولید مواد غذایی سالم

27دی :نقش صنوف در تهیه و توزیع غذای سالم

28دی :نقش تغذیه سالم در مهدکودک ها برای پیشگیری و کنترل چاقی

29 دی :نقش سفیران سلامت در خود مراقبتی و کنترل چاقی

30دی:نقش بهداشت روان در پیشگیری و کنترل چاقی 

پوستر

دستورالعمل اجرای بسیج ملی پیشگیری و کنترل چاقی با تغذیه سالم 

مطالب آموزشی دوره " روشهای ارزیابی ریسک فاکتورهای ارگونومی حمل بار"  96/10/02

اسلایدهای دکتر چوبینه در خصوص ارزیابی ریسک فاکتور حمل دستی بار

کتاب معادله نایوش

کتابی که استاد در این خصوص توصیه نمودند:

لازم بذکر است همکارانی که در دوره آموزشی فوق حضور داشته ولیکن موفق به دریافت گواهی آموزشی نگردیده اند به واحد بهداشت حرفه مرکز بهداشت مراجعه نمایند.

فایل آموزشی" دوره آموزشی کنترل عوامل شیمیایی در بیمارستان"

فایل آموزشی را از اینجا دریافت نمایید.